Älskaardiig

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin - 19 januari 2011 18:30

Tjenare!

Skola idag, halsen gör bara undare och undare och jag ber bara men förkyld för varje dag men jag har iallafall inte ont i huvudet längre och det är skönt. Va inte med på idrotten idag, men jag fick va domare för dom spelade handboll. Det gjorde väll inte så mycket när det bara va tjejerna på den lilla planen men när Anders tvingade miig dömma hela klassen själv så blev det pinsamt! Jag hatar sånt och så fick jag inte va för hård mot vissa sa Ingalill och hur lätt blev det då? Efter skolan va jag med Erica och Jennie och vi är verkligen knäppa. Erica och Jennie andvände mina ben som instrument, kommer film på det sen. När jag och erica skulle gå hem va det sjukt mörk för gatlamporna va inte tända, tur att Erica hade cykel med lyse. Nu sitter jag här och väntar på mamma, hon är förmodligen och hämtar min skolväska hos Jennie eftersom att jag lyckades glömma den. ;)


Ha det bra!

 

Hej Svejs!


Här kommer videon, kanske inte den bästa men ändå:


  
 

Av Elin - 18 januari 2011 21:10

Tjejer, jag älskar verkligen er! <3


Fan vad vi äger och gud vad ni måste inse att vi inte är så dåliga som ni tror ellerhur? Precis!


Jag sa ju innan att vi skulle möta IFK's B-lag alltså Kristianstads P98 as B-lag. Och gud vad vi äger! Vann med typ 1 eller 2 bollar men ändå vi vann och nu borde killarna inse att vi inte är så dåliga som dom tror och att dem inte är så bra som dom tror. Nu sitter jag inte här och säger att dem inte hade vunnit om vi hade mött deras A-lag men nästa gång (om det blir en nästa gång) ska dem nog inte va så säkra på att vinna innan matchen! Dessutom hade en Kristianstads förälder sagt till pappa att han tyckte vi va jävligt duktiga!


Nu sitter jag och försöker övertala Erik att vi inte vann för att vi hade tur utan för att vi är duktigare än vad dem tror!


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 18 januari 2011 15:41

Vinslövs HK - IFK Kristianstad, vilka vinner? Vi Såklart!


Tjenamittbena.

Skola som vanligt idag, mår lite bättre men är mer förkyld. Jaja har iallafall inte ont i huvudet. Efter skolan gick jag hem och sen dess har jag bara suttir här i soffan och kollat på tv eller datan. Nu ska jag äta glass och göra läxan sen ska jag packa och sen vila lite om jag hinner. Erica och dem kommer och hämtar miig vid typ 5 i 6 och ikväll ska vi ju möta Ifk, vi kommer vinna! Ska bevisa för Erik och Vinne att tjejer äger!


Nej nu ska jag äta glass.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 17 januari 2011 21:47

Tjenamittbena.

Min dag har vatt en riktig Bajsdag! Jag ska berätta.


Mamma väckte miig vid typ halv 7 för hon skulle va på stationen 5 i 7 men dom som skulle spela lilla VM. Pappa han skulle väcka miig ordentligt vid 7 men när jag vaknade av att ajg behövde gå på toa typ 10 över 7 så låg han fortfarande och sov så jag fick väcka han. Jag va riktigt trött och hade lite ont i huvudet, jag låg i mammas säng och kollade på tv till typ halv 8. Sen gjorde jag vid miig, till frukost åt jag en piggelin bara för att jag inte mådde bäst. Pappa va snäll och körde miig till skolan vid typ 8. Skolan idag va igentligen inte så jobbig, eller lite eftersom att jag hade ont i Huvudet precis som jag har nu, eller just nu har jag inte ont när jag sitter ner men om jag reser miig dunkar det i hela huvudet i typ 15 sek. Sen är det bra igen. Efter skolan va jag faktiskt med Erica, men vi gjorde inte så mycket, åt glass, kollade på tv och kollade på minuten i repris. När hon hade gått hem kom mamma och jag fick en lilla vm tröja av hon sen somnade jag på soffan. Jag vaknade vid 7 och då gjorde jag läxan i riktigt sölig takt men skit samma. Nu har jag kollat på Sverige-SydKorea som precis tog slut och Sverige fortsätter att vinna, riktigt gött! Neej nu ska jag snart lägga miig och hoppas på att det är bättre imorgon för då MÅSTE jag gå till skolan för på kvällen ska vi ju möta IFK Kristianstad P98 och det vill jag inte missa.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

 

Erik, jag älskar diig!

Av Elin - 16 januari 2011 23:14

Jag fick inte gå in med något lag idag :( Jag fick va fanbärare istället :( Nu blev jag sur! :( Haha neej, om jag ska få va sån så ville jag hällre va fanbärare. Om jag hade gått in med ett lag hade jag gjort den ena matchen och sen inget mer. Nu när jag va fanbärare fick jag gå in med flagga, va sån som kastade in bollarna åt målvakterna och så va jag och lollo med i Tv typ varje gåång det blev mål på den sidav vi satt på :D Detta va en upplevelse som troligtvis aldrig kommer hända igen :( Jag har kommit på att Killar kan va riktigt störgia. Det har jag vetat länge men idag va det ännu mer än vanligt. Jag satt nere vid planen för att jag skulle ta bollarna så sitter dem och skriker ELIN! Och när jag kollar upp visar dem en fyrkant med händerna bara för att dem kallar miig det, riktigt störigt. Varför ville vinne veta när jag fyllde år? Inte för att jag bryr miig men ändå.

Imorgon är det skola :( Tråkigt! Neej nu ska jag nog sova... Natti natti.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

 

Erik jag älskar diig! <3


Haha förresten kolla vilken gullig liten Pins eller vad det heter som jag fick av Fransmännen eller mamma fick och jag fick den av hon;)


Sen en sak till, den som fick gå in med han jag ville gå in med i Frankrike som jag vet exakt vad han heter men jag kan inte stava det men han har nummer 13, den blir det synd om kan jag säga!  

Av Elin - 16 januari 2011 11:15

Tjenixen, Tjenamittbena!

Idag ska man gå in med antingen Frankrike eller Egypten på VM i Kristianstad. Hoppas det går bra efter allt jobb min lilla mammma har haft med det. F-96 ska vara fanbärare och så ska dem moppa. Det hade jag aldrig velat, vill ju inte en moppa åt herrarna uppe i hallen. ;) Ska nog ta och köpa mig antingen en kofta eller en tröja från VM nu när jag ändå är i Kristianstad, ska nog göra en deal (stavning) med Mormor, Morfar och Bill (morfars sjukt snälla bror) eftersom att mamma fixade biljetter till dem. ;D


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

 

Erik Jag älskar diig! <3

Av Elin - 15 januari 2011 13:05

Ja då va det helg, skönt. Är redan trött på skolan och vi har inte gått i en vecka ens. ;)

Jag skrev inte igår så både gårdagen och dagen kommer nu.


Vi börjar med igår.

Först va det skola, gjorde inte så mycket igentligen. Efter skolan va vi några stycken som gick upp till hallen och spelade handboll och körde mörkgömme typ. Fast jag va inte med på mörkgömme för när vi spelade handboll lyckades jag stuka handleden. ;) Lyckat jag vet. Men det va faktiskt Isaks fel också. Hade sjukt ont i den igår, har blivit lite bättre nu och på Tisdag måste det va bra för jag SKA va med på matchen, jag låter inte handleden stoppa miig från en riktigt roligt match. På kvällen va jag med Cassi och Magnus i K-stad och kollade på VM. Först Frankrike-Tunisien och sen Spanien-Bahrain. Frankrike van ena och Spanien andra men gud va fula tröjor Spanien har.


Idag har jag inte gjort så mycket. Än så länge har jag bara tvättat håret, kollat tv och bara slappat. ;) Imorgon blir det VM, ska gå in sista matchen.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 13 januari 2011 21:46

Tjenare allihopa!

Känner för att göra ett långt inlägg men det blir nog inte jättte långt ändå, jaja skit samma. Idag va det skola, tredje dagen efter lovet. Hade vikare, han pratade sjukt konstigt så det va jätte jobbigt att sitta och lyssna på alladjup och ubåtar och allt vad han pratade om... Efter skolan va jag med älsklingen, looveuu. Spelade typ Sims, värsta nördarna av det nu. ;) Haha. Ehh vad gjorde vi mer? typ datan, körde nån knäpp sak, haha jag ägde på det, eller inte kanske och lite så. Handbollsträning vid 7, rikitgt rörigt och väldigt tråkigt. Asså man får fan inte göra vad man vill, det är väll tränaren som bestämmer? Det har jag lärt miig iallafall. Bara för att det inte är den vanliga tränaren, det kvittar väll? Vi hade ju Peter igår och då va det inget gnäll/tjat. Jaja nu sitter jag här i soffan med pappas data i knäet som är lite cp. Pappa är och hjälper till på VM i kristianstad och mamma dammsuger. Jag och mamma har precis kollat klart på Sveriges match typ, vinnst! Imorgon är det skola och sen kanske det blir handboll med vännerna... får se omjag orkar efter skolan. På fredag ska man gå in med ett lag på VM... Får se lite ordentlig ut då kanske? Det viasas trotts allt i TV! På tisdag ska vi möta IFK Kristianstad P-98 haha,. see upp för här kommer vi, Vinslövs HK F-98 och vi kommer äga! Haha vi får se hur det går. Vad fan ska jag skriva nu? Jag vill skriva mycket för jag har verkligen inget att göra.


Hhm... Kanske ett boktips? Ja det får det bli, håller på att läsa Piraternas Fånge som jag fick i julklapp, riktigt bra faktiskt! På baksidan av boken står det såhär:

Framtiden är här! Spänning, överraskningar, hemligheter och action. Ett hellt nytt, annorlunda äventyr som inte liknar något annat!


Året är 2216, i en framtid som vi knappt vågar föreställa oss. Stora delar av världens har lagt under vatten på grund av klimatförändringar. Teknik och datorer har fallit i glömska, maskinerna rostar sönder och människor lever i skräck för blodtörstiga pirater på haven.


När piraterna kindnappar premiärministerns dotter hotar kriget att bryta ut. Nu hänger allt på fiskarflickan Lilly, piratpojken Zhep och en mystisk, talande juvel från det förgångna.


Piraternas fånge har hyllats och lästs av hundratusentals barn och vuxna. Historien om Lilly och Zeph är medryckande, oförutsägbar och otroligt spännande!


Nya internationella succén från förläggaren till Harry Potter!


Haha, riktigt bra bok iallafall.


Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska ta fram de två sista bitarna av mitt goda choklad... MMMM gott!


Ha det bra!

 

Hej Svejs!


Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Är det en helt vanlig dag? Är det en helt vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, Nej det är ingen vanlig dag, för det är någons födelsedag, för det är någons födelsedag  Hurra hurra hurra. Hurra hurra hurra. Bara för att jag har den på hjärnan och för att Danne och Kacper fyller tonåringar idag. ;)

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards