Älskaardiig

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin - 24 januari 2011 21:24

Tjenamittbena alla bloggläsare! :D

Skola idag. Data kunskap sista lektionen, jag och Gabriel hade roligast! Efter skolan va jag med Heliumballong (Erica) och SkrattMaja (Julia). Vi gjorde inte så mycket. Men vi typ satt vi datan och Heliumballong sprang runt och tog kort. Dans ikväll kvart över 6, första gången denna terminen. Riktigt roligt. Men dansen vi ska göra denna terminen tycker jag är sådär... men men jag står ut. Nu sitter jag här helt ensam och tråkar. Mamma kommer hem näraomhelst och pappa vet jag inte när han kommer. Är riktigt förkyld nu så det blir ingen handbollsträning för mig imorgon. Jaja ni får ha det så bra!


Ha det bra!

Hej Svejs!

Av Elin - 23 januari 2011 22:55

Jag har inte gjort någonting på hela dagen.

Eller jag kollade ju på Sveriges match såklart, och danmark med. Nu är det iallafall klart att Sverige kommer spela semifinal i Malmö och Danmark kommer spela i KRISTIANSTAD! Den matchen kanske jag ska kolla på, vi får se. Nu ska jag snart sova så att jag orkar´med morgondagen. Är riktigt förkyld men på söndag måste jag va frisk! Varför skriver jag senare i veckan, orkar inte nu. Imorgon börjar en ny skol vecka och även dansen börjar igen efter jul uppehållet. Riktigt roligt! Måndagar är väll sådär. Första lektionerna är okej men sen är måndagen dryg. Går ända till 5 i 3 men imorgon är det Elevensval så sista lektionen går snabbt. Har data teknik skulle nog göra nån slag presentations film imorgon.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!


Kolla vad fin min lilla VM skolväska är:

  

Av Elin - 23 januari 2011 15:39

Tjenare.


Idag har jag inte gjort så mycket. Har bakat kladdkaka men den blev inte kladdig och på recetptet stog där, Kladdig Kladdkaka. Hmmm dåligt recept. Orkade inte följa med in till Kristianstad. Är sjukt förkyld och trött. Brukar va så vid denna tiden för mig. Ena öga rinner också hela tiden bara för att jag är förkyld. Snart kommer mamma hem då ska jag föra en sak av bananer, choklad och nötter.kan inte göra det nu för hon ska köpa sakerna när hon är påväg hem från K-stad. Får se hur det blir... Nej nu orkar jag inte skriva mer.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 23 januari 2011 00:07

Tjenamittbena!

Kvällen tillbringades hemma hos Erik med Erik och Oscar. Både Erik och Oscar är beroende av datorer! ;) Erik fick lite damp på mig och då fick Oscar dampå på båda haha. Nu har jag tråkigt imorgon blir det kanske vm, om jag orkar vi får se, sånna skit matcher i arenan nu. Såg ikväll att det är fel på min älskade kofta, på Eriks också för den delen. Kommer bild på det. Just nu skriver jag med Lollo och har sjukt tråkigt. Inte alls kul.


Erik jag älskar diig verkligen mest!!   


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

 

någon som ser felet?

  

Av Elin - 22 januari 2011 19:43

Tjenare!

Idag va ajg i Kristianstad och kollade på VM med klassen typ. Inte de bästa matcherna men dem dög. Många kort blev det och agnes är en blivande fotograf. ;) Hem och sätta på tvn meddetsamma. Sverige-Serbien. Sverige leder! 1 minut kvar typ. Hatar bara komentatorerna, matchen är väll inte körs bara för att man ligger under med ett mål? :oo När matchen är slut ska vi hem till älsklingen och fika. Me llike! Jävlar vilket skott Oscar Carlén fick till!


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 21 januari 2011 21:50

Tjenare.

Det får bli 2 inlägg idag för jag känner för att skriva av miig. Kom hem från hallen för en stud sen. Faktiskt roligaste gången i hallen på länge. Bollen är STOR och Rolig! Kom hem och åt Pizza, mm Elin gilla! Nu sitter jag här och tråkar. Smsar lite. Imorgon blir det Vm med klassen fast vi är några stycken som nog inte ska sitta med klassen utan på ett annat ställe, mycket roligare.


Asså detta behöver ni inte läsa känner bara för att skriva av miig lite:


Känslor inne i miig.

Jag älskar dig!

Att få krama om diig gör mig varm. Att få känna din doft gör mig glad. Bara av att höra ditt namn ler jag. När jag är ledsen tröstar du även om du inte gör något. Du är bara där och alltid glad, det gör miig med glad. Du är världens finaste, underbaraste, bästa, gulligaste och roligaste kille. Jag älskar dig för den du är, ändrå inte på nått för du är verkligen perfekt. Du är som den finaste stjärnan på himlen som lyser upp allt i mörkret. Det går inte att förklara men du är underbar. När jag är med dig känner jag mig betydelsefull. Jag älskar diig verkligen mer än vad du förstår! <3 Jag bryr mig inte om någon håller på, om någon frågar hur jag kan va tillsammans med dig eller nått sånt. Till alla som undrar här kommer svaret: Jag älskar Erik för den han är. Han är underbar, finast och verkligen bäst!


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 21 januari 2011 17:54

Tjenare!

Skola idag som vanligt. Rätt lung dag. Efter skolan va jag med Älsklingen och Oscar, gjorde inte så mycket, Erik och Oscar satt vid en varsin data och jag bara vet ite vad jag gjorde men men, skönt att va med dem två ibland faktiskt. Jag kom hem för en stund sen. Senare ikväll blir det herr match i hallen och efter det blir det PIZZA! Me Like!   



Har märkt att det käns helt specielt om just du står bak mig och har händerna på mina axlar eller om just du håller på eller att du säger att nåot är fint och verkligen menar det. Om andra gör det tänker man inte så mycket på det men när det är just du som gör något som alla andra skulle kunna göra, och jag inte skulle laggt märke till det ett dugg, så känns det helt specielt. Jag älskar diig. Du är finast, du är vackrast, du är bäst, du är min, du är Erik!   


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 20 januari 2011 17:06

Tjenare allihopa!


Skola idag som vanligt. Va väll helt ok, fredag imorgon. SKÖNT!

Efter skolan gick jag hem och då höll pappa på att laga mat för han och mamma skulle till k-stad, så jag åt lite. När dem hade kört gjorde jag klart Australien och sen bestämde jag mig för att göra kladdkakemuffins. Två blev helt konstiga men några blev bra iallafall. Lyckades såklart bränna miig när jag skulle ta ut dem ur ugnen, haha lyckat I Know! :D Men men jag står faktiskt ut med det. Nu sitter jag här och mormor och morfar kommer och hämtar mig om 10 min och jag ska göra vid miig innan det. Ska till K-stad och kolla på VM.


Ha det bra!


Hej Svejs!


Bilder på mina fina muffins:





Hann inte lägga in inlägget innan morfar kom så jag har vatt på vm nu och emelie och jossan är sura bara för att frankrike och spaninen spelade lika. Nej nu ska jag gå och lägga mig för klockan är kvart i 12.           

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards