Älskaardiig

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Elin - 10 januari 2011 19:32

Tjenare allihopa! ;D

Just nu sitter jag i min säng, mamma och pappa är i sporthallen och jag njuter av en bit vit choklad som smälter eftersom att den ligger bredvid datan ;)

Min dag har sett ut typ såhär:

jag gick upp typ 10.25 och gjorde vid miig typ. Vid 11.00 kom älsklingen. ;D

Vi gjorde igentligen inte så mkt kollade datan och lite så, sen helt plötsligt kom han på att jag hade sims, så vi satt igång det. Lollo ringde också och frågade om hon fick komma, men hon kom inte fråns kanske 14.40 eller nått igen aning men nått sånt. Vi fortsatte att spela sims, eller Lollo spelade sims och jag och Erik spelade Kalaha. Jag vann! :D Erik cyklade hem vid 4 tiden och Lollo åkte hem vid 6 typ. När Lollo hade åkt åt jag sen kollade jag på llite tv och nu sitetr jag här.


Usch imorgon är det skola. Roligt att få träffa alla kompisar igen men resten kunde jag vatt utan. ;D Jaja skit samma, sånt är livet.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!


Här kommer bilder:


Älskar dej


Jag e bara lite Crazzy ;)


Ja, det är bara att läsa på bilden ;) (jag vet det stavas hjärta men det är meningen att det ska stå Hjerta)

  

  

Av Elin - 10 januari 2011 00:56

Städa städa städa... ;( Ja det är nog det jag har gjort idag ;)

Jag vaknade, gick upp och satt miig i soffan med datan och kollade på tv också. Gick in på rummet och typ klädde på miig och lite sånt ;) Klockan va då typ 15.30 eller nått sånt skit. ;) Efter det började jag städa ordentligt på min rum, men i min lilla egna takt. Alltså gjorde jag varje sak överdrivet långsamt.;) Jaja jag städade hela rummet och va jätte duktig. ;D Nu återstår det bara att mamma plockar ner tomtarna och lite så åt sin underbara dotter (för det gör jag inte själv då blir det bara gnäll om hur jag gör ;D). Bilder kommer. Vid typ kvart över 9 eller nått ringde Annelie och frågade om vi ville komma bort och äta lite tårta som hade blivit över från Annies kalas (den lilla sötnosen fyllde 4 år idag). Klart, haha jag och Emmie lydde verkligen vi ville inte sitta i soffan, vi ville sitta vid bordet och lyssna ;) Kända för att ha parabol öron båda två. ;) Vid åkte hem vid typ 23.45 När vi kom hem fixade jag llite och nu ligger jag här i min säng med datan i knäet och är faktiskt inte trött. Imorgon blir det älsklingen och eftersom att han kommer vid 11 tiden måste jag nog släcka lampan snart... ;) Sen på tisdag är det SKOLA... herregud, jag vill ha mer lov, det har gått alldeles för snabbt!

Vad hände nu? Texten ändrade siig, skit samma ni får leva med det för jag orkar inte fixa det ;D

Ha det bra!

Hej Svejs!

Här kommer bilden:  

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards