Älskaardiig

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 15 februari 2013 20:30

Enligt mig är den  bästa årstiden helt klart sommaren. Fast att svensk sommar kan vara sådär ibland.


Det är varmt och skönt och man slipper skolan. Man kan spendera dagarna med sina fina vänner, bada, mysa och ha det allmänt bra.


På sommaren händer även massa roliga saker som t.ex. handbollsläger och Åhus Beachhandboll.

Spendera dagen på stranden med massa vänner, kan det bli mycket bättre?

Eller en varm sommarkväll, kan det bli mysigare?


Det enda negativa med sommaren som jag kan komma på just nu är när det regnar... 

Av Elin - 15 februari 2013 20:02

Tjenamittbena!


Igår va det alla hjärtans dag. Skola som vanligt och sen blev det massa mys. Hem och äta innan jag drog till hallen. Vi samlades en timme innan träningen för att gå och dela ut reklam om Cabby. Men det gick super.

Sen gick vi in i hallen och tränade med killarna. Vi ska spela Cabby Cup imorgon och har då lag där vi har blandat tjejer och killar. Och det laget jag hamnade i samlas 08.20 Men jag tyckte ändå lagen blev ganska jämna.


Idag va det fredag. Vi gjorde äppelpaj på hemkunskapen. Och på SO lektionen hade vi först drama (som vi hade istället för prov) och sen åt vi Jessicas kladdkaka, Alvas kolor och jag smakade även lite av Jessicas hallon muffins. Riktigt gott. Vi passade även på att ha en liten musiktävling. Sista lektionen med Jessica, och hon har höjt nästan allas betyg i historia. Jag, Jonna, Julia och Victoria tyckte att hon förkänade något så vi ringde till mamma som köpte en bukett tulpaner som vi sen gav till Jessica.


Efter skolan drog jag hem och tog det allmänt lugnt innan jag cyklade till killarnas träning. Ikväll va det helt kaos...


Nu sitter jag här nerbeddad i min säng och ska starta en film, blir en lugn kväll då jag ska upp tidigt imorgon.


 


 

Av Elin - 15 februari 2013 19:58

Jag är den sortens person som skrattar i stort sätt hela tiden. Jag skrattar åt allt. Jag kan börja skratta helt plötsligt utan anledning.


Jag kan skratta åt en rolig tanke som dyker upp i mitt huvud, åt ett skämt (antingen för att det är bra eller fruktansvärt dåligt), åt mina galna vänner när de gör någon random sak. Ja åt nästan allt. Jag skrattar inte bara när jag har roligt, jag skrattar hela tiden.


Har man sen världens konstigaste, bästa och absolut efterblivnaste vänner så har man mycket att skratta åt.

Av Elin - 13 februari 2013 14:16

Jag är inte riktigt säker på vad jag vill bli när jag blir stor. Just nu står det mellan förskollärare (dagisfröken), frisör eller fotograf.


Jag har alltid tyckt om barn. Har praoat på dagis 2 gånger och det har verkligen varit roligt.


Frisör är något jag har velat bli sen jag va liten. Tycker om att fixa med andras hår, ja även mitt eget. Prova nya saker och testa mig fram..


Sen jag köpte min systemkamera har jag varit väldigt intresserad av fotografering. Tar kort på allt. Ska förmodligen praoa på Norra Skåne nu när vi ska praoa v.12

Av Elin - 13 februari 2013 14:05

Här kommer mina top 10 favorit appar. Det är de jag använder mest helt enkelt. Har ingen speciell ordning på vilken som är bäst och så utan det är helt blandat.


 

Instagram, appen typ alla använder. Nej men en app

där man lägger upp bilder och följer andra.


 

Facebook, ja appen till facebook helt enkelt.


 

Messenger är kopplat till facebook chatten.

Tycker den är bättre än chatten som finns på

facebook appen.


 

YouTube, vad hade man gjort utan YouTube

där man kan hitta allt?


 

Kik messenger, skicka gratis meddeladen till

dina vänner som också använder Kik.


 

Bloggplatsen appen, enkel att använda dessutom.


 

iTube, riktigt bra musikapp. Skapa spellistor med din favrotmusik.


 

T.Camera, kamera med självutlösare.


 

Days Until visar hur många dagar det är till något. Använder

även "Big Day Lite" men den visar bara till en sak, Days Until

visar hur många dagar det är till många olika saker.


 

CocoPPa, ändra färg och utseende på dina appar.

Som ni ser har jag gjort många av mina rosa.

Av Elin - 13 februari 2013 13:29

ja, igår va en sån dag då det verkligen va okej att känna...


jag vaknade vid 09.18 men gick inte upp fråns mer än en timme senare. Hoppade in i duschen och sen provade jag miljontals kläder. Han sex olika saker på mig, frågade massa kompisar och bestämde mig till sist för min svarta klänning som jag hade på mig sista gången jag träffade farmor.


Vid kvart i 1 så åkte vi till kyrkan, ja vi körde bil dit då pappa har ryggskott och så...

Klockan 1 började begravningen, allting va så fruktansvärt fin. Massor av blommor överallt, alla fina hälsningar och tankar. Jag tyckte ändå att jag klarade hantera känslorna ganska bra. Men när vi skulle gå fram och säga hejdå så blev det för mycket. Farfar grät, alla andra grät, och anton va så noga att hans "saknar dig" sten skulle ligga rätt. Det blev helt enkelt för mycket, men det är okej att gråta vid ett sådant tillfälle. Jag la ett kort på mig, aton och farmor från Åhus 2011, en sten som det stod "min ängel" på och en blomma. Anton la då som sagt en sten som det stod "saknar dig" på och Albin la en sten som det stod "min farmor" på. Stenarna kommer ligga på hennes grav och kortet följde med kistan så att farmor kan kolla på det i himlen.


Efter begravningen va vi i församlingshemmet och åt och fikade. Va där till kvart i 6 då jag helt plötsligt kom på att jag skulle sitta i sekretariatet. Åkte upp till hallen och insåg då att matchen inte började från 18.30, så mamma kom och hämtade mig, jag åkte hem och packade väskan och sen åkte jag upp till hallen igen. Det gick riktigt bra för P00 men då jag höll på att somna typ så tränade jag inte. Utan jag åkte hem och mös i onepiecen och kollade på film.


Idag har jag inte gjort så mycket. Skulle ha gått till skolan, men jag vaknade med huvudvärk, ont i magen och kände mig helt konstig i hela kroppen. Mamma tror att det är spänningar från igår som släpper. Det kan det mycket väl va för nu mår jag bra igen. Ikväll ska jag följa med och vara bänkvarmare på matchen mot sölvesborg.


För jag och mina fina kusiner tycker om att ta egopics i församlingshemmet

         


Myyyyys

 


När vi va nere och kollade på blommorna så såg jag denna från Kristina, Johan, Julia, Erik, Eva, Peter, Emelie & Emil, tyckte att det va väldigt snällt av de.

 


 

Av Elin - 11 februari 2013 19:19

Tjenamittbena!


Ja, just nu är livet typ på topp. Det enda negativa just nu är väl att jag sitter här på mitt rum medans mina brudar har träning uppe i hallen. Vilar dock från träning idag med och hoppas på att kunna träna imorgon, jävla knän...


Igår va en helt awesome dag full med massa mys. Va även i hallen och kollade på herrarna som vann med 43-20, utklassning!


Idag va det skola igen. Måndagar är helt okej, liksom IUP, håltimme och elevensval. Efter skolan följde Felicia med mig hem, kunde inte låta henne sitta ensam i byn tills åtta. Dock gjorde vi inte så mycket, typ lyssnade på musik och tog det allmänt lugnt. Käkade lite glass också. ;)


Nu sitter jag som sagt här på min säng och glor. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, får helt enkelt se hur det blir...


Imorgon blir det ingen skola för min del, är ledig eftersom att jag ska på farmors begravning. Hade nog dock hellre varit i skolan, men men... Och då menar jag absolut inte att jag inte vill gå på farmors begravning, men skolan är väl ändå bättre än begravning?


 

Av Elin - 11 februari 2013 19:10

Det finns egentligen så mycket att säga om mitt rum. Min ena vägg är en "fuskvägg" och därför är den klädd med tyg.


(Klicka på bilderna så blir de större)



Ifall man står i dörröppningen:

 


Ifall man står vid skrivbordsstolen:

 


Min säng:

 


Hyllan bredvid sängen:

 


Massa annat:

         


♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards