Älskaardiig

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Elin - 14 februari 2011 21:04

Tjenare!


Sitter här och funderar lite, detta är inget ni behöver läsa men jag måste få det ur miig och då va bloggen perfekt tyckte jag.


Jag nämner inga namn för jag känner inte att alla behöver veta.


Nu har jag kommit på hur det har kännts för hon under dessa åren. Medans vi har haft jätte roligt har vi inte tänkt på hon och rent ut sagt gjort allt bara vi, utan att ens tänka på hon. Sen är ju faktiskt inte allt vårt fel men lite. Till hon vill jag bara säga förlåt just nu faktiskt, sen allt det andra hon har anklagat mig för. För sånt jag inte har gjort det lägger jag inte så mycket tid på det är hennes problem. Nu vet jag iallafal hur det har kännts för hon. Nu har det kommit in en till i det hela. Hon är precis som som jag va innan. Hon kanske inte umgås lika mycket med alla som jag gör men hon är precis som jag va innan. Nu är det bara ni, ni är hela tiden, ni åker på bio, ni gör det och ni gör det... Massa saker, ni håller ALLTID med varandra och rent ut sagt imellanåt skiter i miig. Det är så jag känner (hoppas att ni läser detta, såfall TA ÅT ER!), ni gör allt ni två. Inget är ditt fel men mycket är hennes. Hon frågar om du följa med hon på allt, och mig då? Jo miig skiter ni fullständigt i!

Sen är det så mycket mer ni gör, ni tänker nog inte på det, jag vet precis hur det är. Jag vill bara att ni tänker på det


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

Av Elin - 14 februari 2011 16:58

Tjenare!


Är faktiskt rätt arg. Trodde vi va kompisar som va rättvisa mot varandra. Lite svårt att förklara men ändå. Så jävla taskigt av er! Fan vad lågt!


Skola idag, helt okej. Känns ju normalt i skolan igen nu är Erik är där. Fick en jätte fin sälen handduk i alla hjärtans dag present av han.

Efter skolan va det tjejegruppen. Körde typ minuten. Rätt kul men sen helt plötsligt bytte ni, riktigt taskigt säger jag bara! Tillochmed Moa höll med mig. Ellerhur?  Precis!


Nu är det snart dans.


Förresten fick en skit cool mascara av pappa i alla hjärtans dag present. Batteri driven som vibrerar, haha jag suger på att förklara men ändå.


Ha det bra!

 

Hej Svejs!

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards