Älskaardiig

Alla inlägg under maj 2011

Av Elin - 8 maj 2011 23:11

Tjenamittbena!


Vaknade vi lite över 10 idag, gick upp och gjorde vid mig och sen satt jag mig och ritade lite...


När Isak hade dömt klart en fotbollsmatch kom han, Oscar och Erik. Jag mamma och Erik körde till ICA och pantade, det va lite pinsamt faktiskt. När vi va klara gick jag och Erik och Isak. Först gjorde vi igenting men sen badade dom, det såg väldigt skönt ut men jag är rätt förkyld så jag badade inte för jag vill verkligen inte bli mer förkyld. Sen när dom kom upp gick vi in igen och fortsatte att inte göra något.


Jag gick hem vid lite över 5 och skulle fixa lite innan vi skulle till Erik och dom och äta vid lite över 6. Grillat, gott!

Sen gick jag Erik och Isak upp på Eriks rum och kollade datan. Hampus kom till Julia och när Julia gjorde en jättegod efterrätt så gick Hampus och Isak ut och länade mig och Erik...


Efter det goda efterrätten körde Isak och Hampus hem. Jag och Erik gick upp på hans rum en liten stund och sen skulle vi hem.


Imorgon blir det skola, lång dag imorgon... BLÄÄÄÄÄ!


Ha det bra!


Hej Svejs!

Av Elin - 7 maj 2011 23:32

Tjenamittbena!


Har inte skrivit sen i Onsdags, jag vet, förlåt.


I Torsdags efter skolan va jag med Erik, räcker väll att jag skriver det om den dagen...


Igår va det skola sen cyklade jag hem. När vi hade ätit på kvällen kom Erik, Julia och Oscar och skulle ha ett rör så vi fixade det sen följde jag med hem till Erik. Vi va på dagiset och sen gick vi hem till isak, tror jag... Mitt minne är inte det bästa... Vi gick iallafall en liten runda i vår lilla by, Jag, Erik, Oscar, Isak & Saga. När vi kom till Isak igen kollade Jag, han och Erik på tv och sen gick jag & Erik hem till Erik för jag skulle hämta min jacka innan mamma kom och hämtade mig.


Idag följde jag med Farmor på Rally. Det va längesen men jag tycker faktiskt det är riktigt roligt för det är något jag har växt upp med ;) Vi stog i starten och sen i målet. På eftermiddagen kom tvillingarna bus, såå gulliga. Det va hon som jag och farmor stog med´s barn. 1 år och 8 månader. Axel va ett riktigt litet charmtroll och så höll vi på att busa där en stund. Även mina två solstrålar Anton och Albin kom. Vid lite över 5 kom pappa och hämtade mig. Ikväll har jag inte gjort någonting alls faktiskt.


Jag har äntligen fått lite färg i Ansiktet men än så länge är fejjan röd. ;/


Jaja nu ska jag nana, imorgon ska jag kanske va med Isak, Julia och Erik. :D


Ha det bra!


Hej Svejs!


Bjuder på en bild från Julen typ 08 hos mormor:

  På bilden: Cornelia, Robin, Ebba, Tomten, Jag, Rasmus, Adrian och Agnes. Visst är vi gulliga? ;)

Av Elin - 4 maj 2011 23:15

Tjenamittbena!


Jag har inte varit så duktig på att skriva nu på några dagar, dåligt av mig ju!


Här kommer lite snabbt och kort om måndag, tisdag och onsdag.


Måndag: Först skola, riktigt kallt med ute idrott på elevensval så vi fick gå in ;) Och efter skolan va jag med Erik.


Tisdag: Först skola, sen bakade jag, Erica, Agnes och Emma Cup Cakes, blev helt okej men lite brända i botten som allt jag bakar blir i vår ugn... Något är fel men vi vet inte vad...  På kvällen sprang jag och julia seneberga rundan och sen cyklade vi upp och kollade på musik konsert i furutorpsskolans matal där blandannat erik och agnes va med.


Idag/Onsdag: Innebandy turnering i skolan. Vi tjejer i 6a är så duktiga så att vi vinner allt! Efter det cyklade vi till skolan och åt och sen efter va jag med Erik och lite Isak också. Nu ikväll har jag inte gjort mycket, rätt skönt faktiskt.


Nej nu ska jag nana, god natt!


Ha det bra!


Hej Svejs!


♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards