Älskaardiig

Alla inlägg den 23 maj 2011

Av Elin - 23 maj 2011 22:52

Erik Isberg, min underbara skatt!

Jag älskar dig mest, du är så underbar.

Du är den som alltid finns där för mig i alla lägen, du gör inte så mycket du bara är där med ditt underbara leende som alltid gör mig glad.

Lite mer än 6,5 underbara år med dig och fler ska de bli!

Du betyder allt, du är hela med hjärta, utan dig är jag noll!

Vi två föralltid, hand i hand livet ut!



 

Av Elin - 23 maj 2011 22:27

Hallå där köp blåbär! ;)


Min måndag:


Vaknade av mig sälv vid halv 7, helt sjukt. Mamma kom in och "väckde" mig vid sju och jag gick upp vid tjugo över. Jag gjorde vid mig och fixade lite saker och sen vid 8 satt jag mig vid tv:n och fixade naglarna och kollade på tv.

Vid typ 5 i halv kom Erik och vi vandrade bort till stationen. Eftersom att det inte går att köpa biljett med pengar på denna sidan så fick Erik pengar av pappa så köpte han en biljett till mig på denna sidan med sitt jojjo kort. Han är såå snäll min underbara Erik!

Tåget kom vid 5 i och vi hamnade i en tyst kabin, lyckat!

Jaja när vi kom till Hlm satt vi oss på torget och åt frukt och sen fick vi vänta en stund och sen en runda på stan. Jag, Wilma, Erik, Jens och Lucas hade sjukt roligt och stackars dom andra som fick gå och höra på mitt och lucas gnäll om var vi hade ont. Jag i fötterna och knäna och han i typ foten... ;)

Det blev ett linne och en glass för min del, ska in där med Eriva på fredag och då ska jag leta efter en kalender till sjuan.

Vid 10 över 11 samlades vi på toget och begav oss sen hem till Anders där vi åt och "lekte" några timmar och sen gick vi tillbaka till stationen, åkte hem och sen slutade vi.

Jag och Erik gick till Lansi där testade jag lite kläder och lite så sen gick vi hem. När vi kom hit insåg jag att mina nycklar låg där inne så Erik cyklade ner till Lansi och hämtade mammas. När han kom tillbaka va klockan typ tjugo över 3 och han skulle hem 4... ;)

När han hade cyklat la jag mig i soffan, provade lite kläder och tittade på tv.

Vid halv sju kom mamma hem och lagade lite mat, mums. Erik och Isak kom sen igen, vi dödade myror (bilder kommer nog en annan dag), tog in min högtalare och lite sånt. Sen dm cyklade hem så har jag bara kollat datan typ ;)


Imorgon blir det skola, sen Erica och sen BEACHHANDBOLL! Awesome!


Ha det bra!


Hej Svejs!



♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards