Älskaardiig

Alla inlägg under maj 2011

Av Elin - 23 maj 2011 22:52

Erik Isberg, min underbara skatt!

Jag älskar dig mest, du är så underbar.

Du är den som alltid finns där för mig i alla lägen, du gör inte så mycket du bara är där med ditt underbara leende som alltid gör mig glad.

Lite mer än 6,5 underbara år med dig och fler ska de bli!

Du betyder allt, du är hela med hjärta, utan dig är jag noll!

Vi två föralltid, hand i hand livet ut!



 

Av Elin - 23 maj 2011 22:27

Hallå där köp blåbär! ;)


Min måndag:


Vaknade av mig sälv vid halv 7, helt sjukt. Mamma kom in och "väckde" mig vid sju och jag gick upp vid tjugo över. Jag gjorde vid mig och fixade lite saker och sen vid 8 satt jag mig vid tv:n och fixade naglarna och kollade på tv.

Vid typ 5 i halv kom Erik och vi vandrade bort till stationen. Eftersom att det inte går att köpa biljett med pengar på denna sidan så fick Erik pengar av pappa så köpte han en biljett till mig på denna sidan med sitt jojjo kort. Han är såå snäll min underbara Erik!

Tåget kom vid 5 i och vi hamnade i en tyst kabin, lyckat!

Jaja när vi kom till Hlm satt vi oss på torget och åt frukt och sen fick vi vänta en stund och sen en runda på stan. Jag, Wilma, Erik, Jens och Lucas hade sjukt roligt och stackars dom andra som fick gå och höra på mitt och lucas gnäll om var vi hade ont. Jag i fötterna och knäna och han i typ foten... ;)

Det blev ett linne och en glass för min del, ska in där med Eriva på fredag och då ska jag leta efter en kalender till sjuan.

Vid 10 över 11 samlades vi på toget och begav oss sen hem till Anders där vi åt och "lekte" några timmar och sen gick vi tillbaka till stationen, åkte hem och sen slutade vi.

Jag och Erik gick till Lansi där testade jag lite kläder och lite så sen gick vi hem. När vi kom hit insåg jag att mina nycklar låg där inne så Erik cyklade ner till Lansi och hämtade mammas. När han kom tillbaka va klockan typ tjugo över 3 och han skulle hem 4... ;)

När han hade cyklat la jag mig i soffan, provade lite kläder och tittade på tv.

Vid halv sju kom mamma hem och lagade lite mat, mums. Erik och Isak kom sen igen, vi dödade myror (bilder kommer nog en annan dag), tog in min högtalare och lite sånt. Sen dm cyklade hem så har jag bara kollat datan typ ;)


Imorgon blir det skola, sen Erica och sen BEACHHANDBOLL! Awesome!


Ha det bra!


Hej Svejs!



Av Elin - 22 maj 2011 22:08

Hallå där köp blåbär! Får ändra till nått somrigare nu så tar pluttens replik ;)


Fredag kväll: Åt lite och sen kom Erica. Vi cylklade ner till sjön och då såg vi ankungarna så snabbt fram med kamerorna och då märker jag att mitt minneskort satt i datan här hemma så det va bara att cykla hem och hämta det, tur att ja inte har så långt. När vi kom tillbaka till sjön så gick vi nått varv och fotade allt möjligt. När vi inte orkade va där mer pågrund av alla mygg så cyklade vi till erica.


Lördag: Jag vaknade vid 10 och vid 11 körde jag och pappa in till stan och skulle hämta klister. Vi va i sporthallen vid 12 och då stannade vi och kollade lite där.

Hem och fixa lite och bara ta det lungt. Sen vi 7 körde vi upp till hallen och kollade när dom som va på regionsläger spelade lite matcher. Jag fick sitta i seketariatet. Sen vid typ 10 ringde pappa som va hos frasse och sa att jag skulle åka hem och hämta badkläder och sen komma dit. Mamma körde hem mig och sen dit och släppte av mig då hon skulle tillbaka till sporthallen och hjälpa lena. När jag kom dit spelade jag och Jacob lite musik på Michaelas rum och sen badade vi, Sjukt varmt och sjukt skönt enligt miig men Jacob bara frös. Sen så va vi där tills typ halv 1.


Idag: Vaknade vid typ 11. Gick upp och fixade lite, provade lite kläder och plockade undan på rummet. Isak och Erik kom vid typ 1 tror jag... Efter ett tag hade vi inget att göra så vi bestämde att vi skulle baka muffins, så vi körde ner till byn och handlade det vi behövde (trodde vi). När vi kom hem igen insåg vi att sockret inte skulle räcka så det va bara att cykla ner till byn igen...

Jaja muffinsen blev väldigt lyckade och sjukt goda. Sen på kvällen kollade vi på lite film och lite sånt.


Imorgon: Imorgon blir det hlm med klassen. Ska gå på stan och sen grilla hos Anders. När vi kommer hem så ska jag antingen till tjejgruppen eller va med Erik, vill göra båda delar det är problemet men det lutar nog mot att det blir Erik min underbara älskling som jag älskar allra mest! <3


Ha det bra!


Hej Svejs!


Bilder på en lyckad muffins:

 

Av Elin - 20 maj 2011 18:14

Tjenamittbena!


Jag ska ta lite kort om det jag kommer ihåg från veckan nu eftersom att jag är så dålig på att skriva!


Tisdag: Skola som vanligt. Med B-språk och hela köret och sen cyklade jag hem och sen inget mer. Jo förresten det kan ha vatt i Tisdags som erik kom...


Onsdag: Skolmästerskapen i friidrott. Kom trea på löpning, kom till final i alla tre grenarna så är väll rätt nöjd... Hem och sen på kvällen kom Ebba och jag hon och julia cyklade ner till beachhandbollsplanen och kände på bollen lite. Sen gick jag och Ebba några varv runt sjön.


Torsdag: Skola som vanligt, eller vanligt och vanligt, så som skolan är nu när det närmar sig slutet. Efter skolan va jag med Erik, cyklade hem och åt vid lite över 7 tror jag och sen kom Erik, mycket Erik igår, elin gilla!


Fredag: Skola idag som vanligt... Efter skolan kanske jag skulle va med Erica men hon skulle till sin mormor och morfar... Jag cyklade hem och då såg ja att min typ ritplatta till min data hade kommit, så i eftermiddag har jag fixat med den och så har jag skrivit lite med Felicia på Facebook... (mmm vad glass är gott! haha)

Nu ska jag snart äta sen ska jag va med Erica, vi ska till sjön och fota och om vi orkar kanske vi ska till Erica lite också... Hoppas ankungarna vill synas idag med...


Ha det bra!


Hej Svejs!


Bild på min "ritplatta":

 


Av Elin - 16 maj 2011 17:40

Tjenamittbena!


Förlåt för att jag är så duktigt på att glöma bloggen. ;)


Jaja lite kort om helgen och lite om dagen kommer nu:


Lördags: Va med vänner och fixa lite.


Söndag: Va på Familia i Hyllinge men mamma, pappa och Emmie. Där blev det lite nya kläder och lite sånt.

På kvällen kom emmies familj hit och även erik och Isak kom och så åt vi marängswiss... MMM Gott!


Idag: Va hos Jens med klassen. Gud vad roligt jag, Erik, Lucas, Jens och Wilma hade, enligt mig iallafall. ;)

Fick även reda på klasserna till sjuan, rätt nöjd...

Väldigt nöjd med killarna men tjejerna är väll sådär... jaja.

Även väldigt nöjd med lärarna!'


Nej nu MÅSTE jag fixa på rummet fast jag vill inte...


Ha det bra!


Hej Svejs!

 

7a!
Isak Andersson
Isak Bodén
Jonna Borglin
Bastian Eklund
Dennis Eriksson
Joel Erlandsson
Victoria Granqvist
Jacob Gustafsson
Felicia Hansson
Erik Isberg
Kacper Jarosz
Fanny Johansson
Julia Karlsson
Erica Lager
Ludvig Lindahl
Isabelle Lövgren
Louise Mattiasson
Ngoc Nhieu
Jennie Nordkvist
Anton Olsson
Oscar Paulin
Elin Persson
Nilla Rytkölä
Lucas Rådén
Måns Svensson



Martin Olofsson

Marie Hansson


Av Elin - 11 maj 2011 16:20

Tjenamittbena!


Dagen för mig har vatt såhär:


Skola, fick sitta i klassrummet med några andra när resten av klassen va och badade men vi hade roligt... Och sen fortsatte skoldagen som vanligt typ...


Efter skolan hem och äta fruktsallad och sen så har jag suttit och kollat efter saker på internet. Jag har skrivit en lista som mamma ska få...


Elins Vill ha lista:


Innan 10/6-11

Inte från Lansi!


Ska till Stan: * 23/5 med klassen

                   * 27/5 med Erica

                   * Innan 10/6 med mamma.


* Jumpsuit - Hm, kan kolla på Internet

* Nya kläder - Typ Hm eller JC, Kan kolla på Internet

* Skolavslutning/Student kläder - Någon som har ett förslag va det kan finnas?

* Bikini - Hm, Inter Sport, Team Sportia, Cubus

* Måste kolla Lindex!


Sakerna där uppe är ett måste verkligen!

Alla bryr sig nog inte men vissa kanske gör... ? Jag vet inte.


Ha det bra!


Hej Svejs!

13

Av Elin - 10 maj 2011 22:53

Förretsen glöm inte gratta mitt hjärta som fyller tonåring idag!


 

Av Elin - 10 maj 2011 22:27

Tjenamittbena, Elin här! bara för att jag började berevt till Anna så ;)


För det första skolan idag var faktiskt rätt rolig! Varför?, det återkommer jag till senare.


Jag skrev inte igår va? Nej det gjorde jag inte... Så jag tar dagen och gårdagen nu.


Igår va det skola, lång dag... Vad gjorde jag sen? Jo just ja, jag va på Andys men tjejgruppen. Vi hade faktiskt sjukt roligt! Efter det körde jag inlines med Clara, Nawal, Samri och Emmie, vi äger verkligen på det... Eller inte! Erik, Proppen (Isak) och Fille kom också och Erik visade sina skills ;) Han är sjukt duktig!


Skolan idag var som sagt väldigt rolig! Först berättade Lars om Viet Nam (stavning) kriget och sen hade vi göra färdigt, vi som var klara fick order om att skriva ett brev till en annan skola och vi fattade nada. Sen förklarade Anders att en elev från Lucas mammas klass hade skrivit ett brev till en i vår klass, så vi som var klara fick ett varsitt brev. När jag läste första meningen i brevet som var, Mitt namn är Anna kände jag på mig att det skulle bli roligt! Jag hade även hört talas om Anna innan tack vare Lucas och det va extra kul att få just henne! Sen efter det pratade Lars om Berlin muren. Sen rast och slöjd, tillochmed slöjden klarade sig utan massa tjaffs idag.

Sen rast igen och sen matte med Therese...

Mat och efter det B-språk.


Efter skolan hem och bara va, pappa kom hem och lagade mat, jätte gott va det och sen väntade jag på mamma eftersom att mina inlines låg i bilen. När hon kom så tog jag på dom och begav mig till suran där Emmie, Clara, Nawal och Samri väntade. Vi va även med Lucas. Han va jättesnäll och följde mig hem också! :D


Imorgon är det bad i skolan men jag får inte bada på gruns av min förkylning...


Nej nu ska jag sluta skriva för jag ska nog läsa igenom brevet från Anna en sista gång, Hihi! ;)


Stackars Lucas som jag håller på, Haha!


Ha det bra!


Hej Svejs!

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards