Älskaardiig

Alla inlägg under augusti 2013

Av Elin - 6 augusti 2013 23:55

Jag har hemska problem med att hitta ett balsam som jag tycker om. Förra året på handbollen i Åhus så tog mitt balsam slut och jag köpte ett för 10kr i ett av stånden på handbollen och hoppades på det bästa och Gud så bra det va.

I år passade jag därför på att köpa 3 schampon och 3 balsam. Köpte dessutom det de sista dagarna då de kostade 5kr för en flaska. Och det är verkligen riktigt bra, det enda problemet är att jag inte vet var man kan köpa det förutom på handbollen, men jag får väl leta eller något...

Det kommer iallafall från nordic cap och ser ut såhär:

Av Elin - 6 augusti 2013 00:13

Jag såg detta för några dagar sen och var bara tvungen att prova. Det sliter inte på håret och det håller längre än vad lockarna med locktången gör. Allra bäst är det om håret inte är 100% torrt när man gör det.


Här är en video som jag slängde ihop lite snabbt. det är filmat med mobilen och jag orkade inte lägga tid på att redigera den så det fick bli såhär. Hoppas ni fattar ändå, annars är det bara att söka upp det på youtube.



 

Av Elin - 5 augusti 2013 23:54

Hejhej!


Mamma väckte mig vid lite i 10, vi skulle till stan och kolla på handbollsskor till mig då vi hade första träningen ikväll och mina gamla är försmå. Vi körde dit vid lite över 11 och jag hittade de gröna skorna som jag blev kär i häromdagen på Team Sportia. Gick med på att prova några andra men jag hade fastnat totalt för de gröna.


Hittade lite annat i stan med, en nagelstärkare, bikini underdel, badtofflor & en bh, tror det va det, har handlat alldeles för mycket på senaste tiden...


Ikväll va det första träningen för säsongen, först 30 min prat sen 60 min handboll inne (det kändes i armen) och till sist ca 30 min intervallen ute. Härligt, riktigt härligt. Och skorna va sköna, lite plattare än mina gamla men verkligen sköna.


Ikväll har jag mest chillat och fixat med en sak som ni snart ska få se. Imorgon ska jag städa klart på mitt rum och sen ska jag kolla på killarnas skånelagsträning med Louise.


Ha det bra!

Av Elin - 4 augusti 2013 23:20

Jag köpte gummi toffsar när vi va på emporia i tordags. Jag provade de idag när jag va ute och sprang och gud vad bra de va. De flyttar inte på sig alls utan sitter kvar där de ska. Det enda negativa är att de kan va lite besvärliga att få ur håret, men det är ändå inget som jag upplever som ett problem.


De ser ut såhär:

 

Jag köpte mina för ca 30kr på H&M. Värt att testa om du stör dig på att toffsen inte sitter där den ska när du tränar.

Av Elin - 4 augusti 2013 23:03

Hejhej!


Idag har jag inte gjort alls mycket. Har kollat på två filmer, plockat ytterst lite på mitt rum och sprungit de sista 3 kilometrarna.

Kollade på a walk to remember & just my luck , rätt bra filmer faktiskt. A walk to remember är dock den bästa av de två.

Det gick rätt lätt att springa idag, benen bara sprang utan att jag tänkte efrter riktigt. Skönt när det är så. Jag är en sån som kan springa rätt långt i samma tempo, men jag skulle aldrig klara att springa en kortare sträcka snabbare bara för att jag ska springa kortare. Jag måste hålla samma tempo annars går det inte, vet inte hur jag ska förklara menmen...

Jag hatar att springa med gud vad skönt det är efteråt.


Nu sitter jag här och dricker mjölk. Valios laktosfria mjölk är något av det godaste som finns. Ska snart gå och locka håret med strumpor och sen ska jag lägga mig och kolla på film.


Förresten, hårinpackningen som jag provade igår är verkligen bra. Mitt hår har varit jättefint och lent och massa sånt hela dagen. 


Ha det bra!


Ungefär såhär kände jag mig innan jag sprang:

 


Men såhär glad och nöjd va jag efteråt:

     


Här är en bild på mina nya översköna skor, vi kommer få en bra tid tillsammans:

 


Mina gamla va ju ganska skabbiga och på gränsen till för små. Sen va de inte alls lika sköna längre...

 

Av Elin - 3 augusti 2013 23:51

Hemmagjord hårinpackning är väldigt lätt att göra och funkar oftast lika bra som de man köper. Dessutom är det ganska roligt att stå och smeta ihop en gegga och sedan massera in det i håret. Man är även mer medveten om vad det är som man faktiskt har i sitt hår.


Denna inpackningen ska hjälpa mot torrt och slitet hår.


Du Behöver:

1/2 Avokado

1/2 Banan

1-2 msk Olivolja


Såhär gör du:

Blanda ihop de tre ingredienserna till en slät smörja. Fördela det jämnt i hela håret och massera in det. Vira sedan en liten handduk runt ditt hår och låt det vara i ca 30-40 minuter. Sen tvättar du ditt hår som vanligt.


Tips I Tipset:

Blanda ihop sakerna med hjälp av en mixer och inte bara en vanlig gaffel. Jag använde bara en gaffel och det slutade med att jag hade banan bitar i hela håret.

Har du långt hår (typ i min längd) så dubbla satsen, det räckte inte till mitt hår utan jag hade bara ordentligt i topparna och lite slarvig i resten av håret...


Jag Tycker:

Det är en väldigt bra hårinpackning som är lätt att göra och som faktiskt hjälper väldigt bra. Det enda negativa är att håret luktar rätt mycket banan efteråt och att jag då fick banan bitar i hela håret men det är ju mitt egna fel. Det är verkligen en hårinpackning som jag rekomenderar, verkligen värd att testas.


Här är några dåliga mobilbilder:


Det du ska ha i:

 


Såhär såg det ut: (som ni kan se så är där väldigt många klumpar)

 


Före:

  

Efter: (ja jag fönade håret för det va lättare att få bort alla banan bitarna då)

 

Av Elin - 3 augusti 2013 23:46

Hejhej!


Idag har jag varit på kalas borta hos Jesper och Christel. Det slutade med att jag va dygnsur efter att ha lekt i vettenspridaren med Anton & Hampus. Men vad gör det när det är varmt ute?


Efter kalaset somnade jag i soffan med värsta huvudvärken, sov nog i typ 2 timmar. Vaknade och va jättehungrig så mamma fixade lite smått och gott.


Vid tio i tio började jag göra hemmagjord hårinpackning. Hade bestämt att jag skulle göra det idag så jag struntade i att kockan kanske va lite mycket. När jag sköljde ur den så blev det grönt i hela badkaret och jag hade massor av banan bitar i hela håret... De är borta nu men håret luktar banan, tur att jag ska duscha imorgon igen... ;)


Det fick bli ett litet snabbt, kort & tråkigt inlägg idag. Nu ska jag kolla klart på en film jag började på igår och sne ska jag sova.


Ha det bra!

Av Elin - 2 augusti 2013 16:21

Hejhej!


Idag gick jag upp vid halv 12-12, åt, duschade och sen gick jag ut och tog kort på det jag köpte igår. Det blev många kort, vilket betyder att jag har suttit och redigerat bilder i evigheter nu... När jag va ute så såg jag att vi hade jättemånga mogna blåbär på vår lilla blåbärsbuske så jag passade på att plocka de. Det blev lite över 1 dl, och åhh vad gott det är.


Här är bilderna jag lovade igår: (Klicka på de så blir de större)


   

Beige ''mys'' töja - H&M 149:-


   

Rosa tröja med snören - Gina Tricot 75:- (REA)


   

Leopard tröja - Cassels 99:- (REA)


   

Blå Westhill Redbird tröja - BikBok 199:-


   

Svart klänning - New Yorker 99:- (REA)


 

BH - New Yorker 99:- (REA)


 

Svarta trosor - New Yorker 45:- st (REA)


 

Rosa leopard trosor - New Yorker 15:- st (REA)


   

Rosett ring - Gina Tricot 59:-


   

Fotlänk (armband) med kors - Gina Tricot 79:-


    

Gummi toffsar - 29:-


   

Grön Hårborste - Tiger 20:-


 

Grönt sadelskydd med stjärnor - Tiger 20:-


Här är en bild på skorna som jag blev kär i igår:

 


Och här är bilder på blåbären:

   


Ha det bra!

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards