Älskaardiig

Alla inlägg under juni 2011

Av Elin - 12 juni 2011 15:39

Tjenamittbena!


Fredag: Skolavslutning! Kyrkan, säga hejdå till alla och sen hem. Vid 2 körde vi till hlm för Jesper tog studenten. Vi träffade även Erik, Johan och Julia där. Hem, slå in paketen och sen gå bort till dom innan Jesper kom hem. Sen spenderades kvällen där.  Gud vad tiden har gått fort, kan det va sant, tar jesper reda studenten? Va det så längesen vi spelade fotboll på er gräsmatta nästan var dag?  Va det så längesen vi nästa va som syskon? Ja tydligen...


Lördag: Vad gjorde jag igår? Nästan ingenting fråns vi cyklade till Lena och dom vid sju. Jag och Jscob spelade ps2, wii och kollade på film. Övertrötta + väldigt dålig humor = ingen bra kombination. Haha men roligt hade vi iallafall.


Idag: Jag har inte gjort så mycket idag. Jag skulle ha vatt med Erik men nej. Men om en stund kommer Madde och dom och så ska jag följa med och kolla på studentbalen och sen ha picknick vid finjasjön med dom.


Ha det bra!


Hej Svejs!


Bilder på Jesper:

     

Bilder från skolavslutningen på mig och mina underbara kompisar:

         

Av Elin - 10 juni 2011 08:51

Tjenamittbena!


Måste bara visa:

    

Men vad finns det i detta spännande paket då?


(Framsidan:)

 

(Baksidan:)

 

Kan man få något coolare av sina elever som lärare?  Tror inte det! ;)

Av Elin - 9 juni 2011 18:29

Tjenamittbena!


Min dag:

Skola fast inte som vanligt. Vi kom till skolan och gick ut efter ett tag och fixade med våra stationer för vi 6:or skulle fixa det för de andra eleverna på skolan idag.

Isak och dom va nära oss så han kom ner med ett vitt Toblerone som han hade köpt till mig på båten hem från danmark.

Då tog Alex det och ja jagade han för jag ville ha tillbax det och då va gräset blött precis vid kanten till stenarna och gissa vad klumpiga jag gjorde. Jo trillade såklart... ;)

När vi va klara med stationerna så gick vi upp till klassrummet, städade ut det sista, fikade och pratade.

Sen mat och sen slutade vi.


Efter skolan va Erica, Lucas, Oscar, Isak och Jacob här för vi skulle trycka en tröja till anders men programmet funkade inte så vi fick vänta på pappa och efter en stund cyklade jacob och Lucas hem. Efter ännu en stund cyklade erica hem. Pappa kom hem och Jag, Oscar och Isak fortsatte med tröjan. Min älskade Erik kom med ett blått gips... Är man klumpig och skadar tummen får man skylla siig själv att man får gips när man ska till Lund på handbollsläger om typ 10 dagar...


Jaja tröjan blev jätte bra och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Det bli Tacos idag, MUMMMMMMSSSSS! ;)


Ha det bra!


Hej Svejs!


 

Av Elin - 8 juni 2011 21:41

Tjenamittbena!


Jag har inte skrivit sen i Fredags förmiddag.

Så här kommer fredag kväll, lördag, söndag, måndag, tisdag & onsdag.


Fredag kväll: Erik & Louise va här hela kvällen. Erik sov iochförsig här också, underbart! Fast när jag va jätte trött och ville sova låg han och spelade och hade såklart mobilen på högsta volym... Haha Erik style det! ;)


Lördag: Vi åkte till Helsingborg och spelade Ov beachhandboll. Erik följde med. Lag röd kom typ delad femma och lag gul kom trea.


Söndag: Städa på sisesta med laget typ. Fyfan, hur kan man bo någonstans där det ser ut så? Helt sjukt. Jag, Erica och Lars åkte hem vid 2 för jag och erica ville på byamarknaden. Vi gick där en runda och sen gick vi hit. Vi cyklade till Erik där även Lucas va. Vid cyklade hem till Erica också sen och hade vattenkrig och lite sånt.


Måndag: Städning på sisesta även då. Fast då åkte vi inte hem från vid 6. Erik kom till mig i Måndags kväll tror jag... Jo det gjorde han.


Tisdag: Skola igen, nästan som vanligt faktiskt. Sen följde jag med Erica till Lansi och hjälpte hon att välja en avslutningsklänning.  Sen va jag med hon. På kvällen va det handbollsträning, väldigt oseriöst men ändå roligt förutom när mitt knä "vred" sig.


Idag (Onsdag): Skola, vi städade klassrummet och bar upp anders saker till bibloteket där han ska ha sin nya klass nästa termin. Vi fick även brev från eleverna i Lönsboda och ajg ville svara men hann inte... Men det löste sig eftersom att jag ordnade annas hotmail adress så svarade jag via e-mail och har därför fått ett nytt svar idag. Det är jätte roligt, verkligen! Dessutom verkar jag och Anna ganska lika, hoppas att det är så också. Jag har även städat mitt rum idag. jag är duktig... ;)


Nej nu har ett programm som jag vill se börjat så hejdå.


Ha det bra!


Hej Svejs!

Av Elin - 3 juni 2011 10:59

Tjenamittbena!


Sitter här hos Louise och tänker ta de senaste dagarna lite snabbt.


Onsdag:  Ehhh.. Jo först va vi några stycken från klassen som hjälpte till uppe på 5:ornas friidrotts turnering. Sen va jag med Erik, Lucas och Erica. Jag och Erica cyklade hem vid lite i 5. Då hade vi redan vatt i typ 4,5 timmar eftersom att vi slutade typ 12. När Erik och dom hade tränat cyklade jag och Erica till Erik, där va även Johan och Lucas.


Torsdag: Mamma väckte mig typ halv 12... ;) När jag åt frukost kom Erik och lämnade min cykel. Efter en stund kom även Lucas och Johan och efter ytteligare en stund kom Isak. Dom cyklade och sen kom dom igen och tyckte att jag skulle följa med men det ville inte jag förjag ville trycka en sak, vad tänker jag inte säga för det kanske är någon i laget som läser min blogg innan imorgon. Det ville Isak så han stannade. Vid hal 7 va vi inte klara men vi åkte till Erik och dom och åt Pizza, muummmssss! Vi cyklade en liten runda och så ringde mamma och sa att hon skulle hem och fortsätta och undrade om vi ville följa med. Isak ville men inte jag så jag stannade. Erik och Johan skjutsade hem mig vid halv 12. Då hade Erik dessutom svalt en legobit, klantig som han är... ;) 


Idag: Jag gick upp och fixade lite och sen gjorde jag vid mig och cyklade till Lollo... Vad gör vi då? Ja vad gör vi? inte mycket vi sitter på hennes studdsmatta och lyssnar på musik. Om en timme ska vi hem till mig och fxa lite saker. I natt ska min underbara älskling sova hos mmig.


Imorgon: Imorgon blir det Ov beachhandboll med mitt älskade lag som vi tyvätt har delat till 2 lag... :( Jaja vi kommer vinna ändå, Vinslöv Gul mot Vinslöv Röd i final kommer det ju bli och sen så vinner jue såklart Vinslöv Röd...  ;) Haha...



Lag Röd:

Cassi

Elin P

Louise

Josefine

Erica

Nawal


(Och sen schupt - Schupt... Haha bara jag och Louise som fattar


Ha det bra!


Hej Svejs!


Förresten texten ändrade sig på torsdagen... Skit samma!

 


♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards