Älskaardiig

Alla inlägg den 3 juni 2011

Av Elin - 3 juni 2011 10:59

Tjenamittbena!


Sitter här hos Louise och tänker ta de senaste dagarna lite snabbt.


Onsdag:  Ehhh.. Jo först va vi några stycken från klassen som hjälpte till uppe på 5:ornas friidrotts turnering. Sen va jag med Erik, Lucas och Erica. Jag och Erica cyklade hem vid lite i 5. Då hade vi redan vatt i typ 4,5 timmar eftersom att vi slutade typ 12. När Erik och dom hade tränat cyklade jag och Erica till Erik, där va även Johan och Lucas.


Torsdag: Mamma väckte mig typ halv 12... ;) När jag åt frukost kom Erik och lämnade min cykel. Efter en stund kom även Lucas och Johan och efter ytteligare en stund kom Isak. Dom cyklade och sen kom dom igen och tyckte att jag skulle följa med men det ville inte jag förjag ville trycka en sak, vad tänker jag inte säga för det kanske är någon i laget som läser min blogg innan imorgon. Det ville Isak så han stannade. Vid hal 7 va vi inte klara men vi åkte till Erik och dom och åt Pizza, muummmssss! Vi cyklade en liten runda och så ringde mamma och sa att hon skulle hem och fortsätta och undrade om vi ville följa med. Isak ville men inte jag så jag stannade. Erik och Johan skjutsade hem mig vid halv 12. Då hade Erik dessutom svalt en legobit, klantig som han är... ;) 


Idag: Jag gick upp och fixade lite och sen gjorde jag vid mig och cyklade till Lollo... Vad gör vi då? Ja vad gör vi? inte mycket vi sitter på hennes studdsmatta och lyssnar på musik. Om en timme ska vi hem till mig och fxa lite saker. I natt ska min underbara älskling sova hos mmig.


Imorgon: Imorgon blir det Ov beachhandboll med mitt älskade lag som vi tyvätt har delat till 2 lag... :( Jaja vi kommer vinna ändå, Vinslöv Gul mot Vinslöv Röd i final kommer det ju bli och sen så vinner jue såklart Vinslöv Röd...  ;) Haha...



Lag Röd:

Cassi

Elin P

Louise

Josefine

Erica

Nawal


(Och sen schupt - Schupt... Haha bara jag och Louise som fattar


Ha det bra!


Hej Svejs!


Förresten texten ändrade sig på torsdagen... Skit samma!

 


♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards