Älskaardiig

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 19 januari 2013 21:18

Tjenamittbena!


Skulle egentligen ha tränat i morse men mamma tyckte att det räckte med 3 träningar + match denna veckan för min del. Behöver ta det lite lugnt nu i början...


Så vid 10.30 åkte jag till tomelilla med mina proffs. Där blev det två vinster och en oavgjord. Riktigt jämt i slutet i den som blev oavgjord, först lå vi under med typ 4 bollar sen blev det en riktig rysare. Är riktigt stolt äver killarnas insats igår och det märks att de lyssnade på ALLT erik sa igår.


När jag kom hem somnade jag på soffan, sammandrag är jobbiga. Åt tacos ikväll och nu sitter jag här på mitt rum och försöker lära mig "the cup song"


Imorgon ska jag först döma F01 och sen möter vi Dalhem, tuff match...


 

Av Elin - 18 januari 2013 22:01

Tjenamittbena!

Igår började vi klockan 9, ganska chill faktiskt. Dock dissikerade vi hjärtan och det va inte lika chill. Ganska äckligt faktiskt, så sen mådde jag illa resten av dagen. Efter skolan stod jag, Erik, Oscar och Lucas utanför Erik och pratade i typ evigheter, så fruktansvärt kallt! Sen blev det massa mys hela eftermiddagen och på kvällen va det träning.

Idag va det skola som vanligt igen. Gjorde köttfärsgratäng på hemkunskapen, så det satt vi och åt vid 09.40 Men fredagar är ändå helt okej. Efter skolan blev det lite mys och sen cyklade jag till hallen för att träna killarna. Dock kom världens bästa Erik och hjälpte mig och Malin idag. Vilken skillnad det blev på killarna helt plötsligt, men de lyssnade på hans tips så jag tror de lärde sig en del faktiskt. Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt, i stort sätt ingenting...

Imorgon blir det först morgonträning och frukost med brudarna och sen åker jag på sammandrag i Tomelilla med killarna. En hel lördag med massa handboll.

Ha det bra!

Av Elin - 17 januari 2013 00:00

Tjenamittbena!


Världens konstigaste rubrik, men ni fattar nog snart varför...


Igår va det skola som vanligt. Träning med killarna på kvällen. Dock va det typ fys med Cassa, men jag fick inte vara med på allt... Men många har träningsverk idag iallafall ;)


Idag va det skola, helt okej dag ändå. Träning med killarna idag, gick ganska bra, när de väl lyssnade. Dock va de inte alls mång idag... Ikväll har jag sutitt med massa läxa. Har redovisning om Daniel Defoe imorgon. En författare från 1700-talet. Så inatt kommer jag drömma om Robinson Kruse... Har även lärt min engelska glorsor och lite om gitarren, allt på samma gång...


Imorgon är det skola. Börjar 9 istället för att ha håltimme efter första lektionen, sjukt chill. Ska dock disikera hjärtan, jag kommer typ spy eller något... På kvällen blir det träning och mer vet jag inte...


 

Av Elin - 14 januari 2013 23:29

Tjenamittbena!



Skola idag som vanligt, helt okej dag ändå. Både håltimme och elevensval, vilket betyder hemkunskap för min del. Dock åt vi bara glass idag för vi röstade fram vad vi ska göra de andra gångerna...


Efter skolan va jag med Felicia. Så fruktansvärt längesen men vafan, vår humor slår ALLT, och det finns så fruktansvärt många "the typical Elin & Felicia" saker... Vi typ gjorde misslyckade krabbelurer, snackade med rasmus, va allmänt efterblivna och chillade. 


Ikväll va det träning. Började med att springa ute, allt för att lyckas eller något ;) Fett kallt och halt på vissa ställen men ändå fruktansvärt skönt faktiskt. Känns dock hur längesen det va jag tränade.. Gick in och spelade mot killarna, lyckades dock stå lite i vägen för Brayan så att min vänster axel hoppade... Stenen tryckte lite på axeln så kände jag hur den hoppade till igen, jag hade inte jätteont efter det men stenen tyckte inte att jag borde träna och det va nog bäst att inte göra det. Nu gör den ganska ont men vafan, jag ska träna imorgon igen, så är det bara. ;)


Nej nu ska jag typ sova, hoppas på att sova gott inatt. ;)


Sweet dreams   


 

Av Elin - 13 januari 2013 22:27

Tjenamittbena!


Trots att det är söndag är det ändå en ganska bra dag. Av olika anledningar..


Idag har jag varit i eslöv med mina favoriter och spelat. Spelade hemskt i första halvlek men andra va mycket bätte. Det stod 11-5 i halvlek, sen stod det 15-7 och helt plötsligt stod det 16-14. Men det slutade tyvärr med förlust. Jag spelade inte så mycket men är ändå ganska nöjs med min insats, men fy satan vad jobbigt det va, känns att jag inte har tränat på ett tag.


Ikväll blev det lite mys och handboll på tv:n och så. Bra kväll helt enkelt.


Imorgon är det skola igen, ny vecka och nya möjligheter eller något ;)

På kvällen är det träning, vi skulle tydligen ut och springa och så, men längtar ändå en del.


 

 

Av Elin - 12 januari 2013 23:28

Tjenamittbena!


Idag hade jag egentligen inget planerat men Motte ringde och behövde hjälp så jag och mamma har suttit i sekretariatet till utvecklingslaget när de mötte ifk. Fyfan vilken andra halvlek... Rättade domaren två gånger iallafall *nöjd* eller något ;) haha.


Ikväll passade jag Anton och Albin medans mamma och deras föräldrar va och hälsade på farmor. Jag orkade inte, det är för jobbigt, visst vill jag kanske, men nej... Men vi åt pizza, kollade på lady och lufsen 2, busade och mös. Jag har världens goaste kusiner iallafall.


Imorgon blir det match mot eslöv, jag skulle inte spela men stellan bad mig ta med saker och iallafall värma upp så visst. Sen skulle vi kanske till mormor och äta, tror släkten skulle dansa ut julen, dock är det verkligen inget för mig..


 


     

   


Av Elin - 12 januari 2013 00:06

Tjenamittbena!


Ja nu är en vecka i skolan avklarad, bara massor kvar ;) Men allting funkar bra med alla nya lärare och sånt, för det är några stycken.


Har inte skrivit denna veckan, men sånt händer.


Igår tränade jag för första gången på typ evigheter. Så jävla gött. Har dock ont typ överallt idag och kunde inte röra mig i morse men sånt får jag stå ut med nu i början.


Idag va det skola. Hemkunskap för första gången i 8:an och så. Hem och drack varm chokladmjölk och sen drog jag till hallen och tränade killarna. Gick helt okej, blev bara lite arg i slutet, men men.. Cyklade hem & åt och vi 8 kom Erik & Isak och vi har spenderat kvällen i hallen. Grymma killar som får mig att flytta mig från soffan... ;)


 

     

     

Av Elin - 7 januari 2013 16:07

Tjenamittbena!


Ja äntligen. Tro det eller ej, men nu är min efterlängtade navelpiercing gjord. Det va faktiskt inte så hemskt som jag trodde att det skulle va. Visst kändes det, men när hon satte i smycket, dessutom hade jag ganska seg hud, men det va helt klart en smärta man klarar av. Sa inte ett ljud, lite stolt över mig själv faktiskt. När jag kom hem och tog av kompressen så tyckte jag att den va lite sne, men det är väll min navel som är lite mongo eller som jag inbillar mig... Det blir säkert bättre när den har läkt, nöjd är jag iallafall.


Jaja, när jag och mamma hade varit hos henne körde vi till jysk och Ö&B. När vi kom hem så började jag kolla på några avsnitt av gossip girl. Nu ska jag se till att få något i magen istället för utanpå. Haha nej, den var dålig...


 


     

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards