Älskaardiig

Alla inlägg under november 2010

Av Elin - 9 november 2010 08:42

Som sagt ingen skolan idag...


Jag glömde skriva ett inlägg igår så det kommer nu.

Först var det skola, innan skolan så ringde mamma till min moster för att fråga om jag skulle hämta min kusin på fritids när jag slutade skolan. Men då sa min moster att hon hade löss... Efter skolan va jag på tjejgruppen, hade pizaaprovning. Gud vad många äckliga pizzzor det finns. Och jag som älskar pizza. Efter det var det dans. SKIT KUL! Sen efter det va deet handbollsträning. Efter den åkte jag, mamma och pappa hem till mormor och morfar, vi skulle igentligen bara lämna några saker och hämta en jacka men vi åt lite också. När vi kom hem räknade jag mina pengar, fråga mig inte varför.

Sen gick jag typ och la miig.


Ha det bra!


♥E

Av Elin - 7 november 2010 22:26

Du är det finaste någon kan få och så har jag fått dig. Det är helt underbart. Du är det bästa som har hänt mig. Att vara med dig känns så himla bra. Varje gång jag rör dig dunkar mitt hjärta snabbare. Du betyder sjukt mycket för mig. Du gör mig glad. Med dig kan jag verkligen vara mig själv. Du är den finaste stjärnan på himlen som lyser upp allt i mörkret. Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund utan dig känns som en evighet. När jag inte ser dig, tänker jag på dig. När jag inte ser dig så lever jag med längtan, längtan efter dig. Jag vill verkligen att du ska veta att jag älskar dig mer än allt annat! <333
E♥E

  
Av Elin - 7 november 2010 20:55

Ikväll blev det en god Pizza till kvällsmat. Nu sitteer jag här och tittar på vem kan slå Filip och Frerik och ska nog även ta lite glass tror jag. Imorgon är det skola :(  Är lovet redan slut?? Det har varit skönt med lov, tänk snart är det ju Jul. Herregud vad fort tiden går. Men iallafall ska jag vara ledig från skolan den 10 december för då ska jag, mormor, morfar och två av min kusiner till stockholm och kolla på idol finalen.


Jag tänker på dig varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund när jag inte ser dig.


Y E

Av Elin - 7 november 2010 18:35

Idag va jag på kalas hos Agnes. Boken som jag gjorde mest på skoj blev väldigt uppskattad av alla. Agnes tyckte att det sista var väldigt roligt och hon sa till alla att läsa. Hon gillade även presenten hon fick av Erik. Jag hoppas att hon andvänder den mycket nu. Min gammelmormor tyckte det var väldigt roligt att Erik var med och Agnes lilla kusin Anton gillade Erik väldigt mycket. Han sprang och ropade och hoppade på Erik hela tiden. Efter kalaset va jag med Erik en liten stund. Jag älskar diig! Du är det finaste någon kan få och så får jag dig! Du är underbar! <3

Jag lovade ju att jag skulle visa Grattiskortet jag gjorde till Agnes även om lite av det var kalkulerat, men det mesta har jag ritat själv. Så här kommer det:


  

Inte världens bästa bild kanske men den får duga.


Ha det bra!

YE

Av Elin - 6 november 2010 23:31

Jag sa ju i mitt förra inlägg att jag skulle rita lite till min kusin och det blev ett grattis kort och en liten bok, mest på skoj.

Iallafall, jag döpte boken till: boken om: Agnes Martinsson.

I boken stog det såhär:

Agnes är en tjej som gillar att skratta. Agnes är min kusin. I år fyller hon 9 år och det ska firas!

Agnes gillar att sporta och att umgås med sina vänner. Hon går i tredjeklass på Söderparkskolan i den lilla byn Vinslöv.

Jag hoppas att Agnes vet att hennes släkt, vänner och familj älskar henne och att dem alltid kommer göra det.

Agnes önskade sig pengar. Hon och hennes mamma tyckte även att Erik skulle komma på hennes kalas för han tillhörde släkten. hahaha. Ha det bra! / Elin (L)


Hoppas att hon gillar det, fast det va mest på skoj.

Bild på grattiskortet jag gjorde kommer nog imorgon men det mesta där är kalkulerat (stavning).


Erik Isberg, Jag älskar dig världens finaste och bästa person. Du är mitt allt, du lyser upp min dag. Jag tänker på dig hela tiden och när vi inte träffas saknar jag dig. Ingen kan föreställa sig hur jag känner. Du är den finste stjärnan på himlen som lyser upp allt i mörkret. Jag älskar dig, du är den finaste jag har sett dina ögon är som kristaller och ditt leende gör mig varm. Att få vara med dig är det bästa som finns, det är en skön känsla att vara med dig. Dag som natt, varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund älskar jag dig. Ett liv utan dig kan jag inte föreställa mig, det skulle inte vara detsamma, inte lika underbart. Du är mitt allt, precis allt. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig mest och du betyder allt för mig! JAG ÄLSKAR DIG ERIK ISBERG! <3


Ha det bra!


♥E

Av Elin - 6 november 2010 21:40

Sitter här och njuter av en god chokladpudding. Mamma och Pappa sa att jag skulle sätta på kaffe till dem så gjorde jag lite chokladpudding också. Nu ska jag nog sätta miig och rita lite till min kusin som ska ha kalas imorgon. Hon gillar när jag ritar saker till hon, men blir det inte bra så åker det i papperskorgen.

Ha det bra!


♥E

Av Elin - 6 november 2010 18:30

Jaha då va det roliga slut!

Kärleksboken, skit bra bok med ett spännade slut.

 

E

Av Elin - 6 november 2010 17:16

Idag har jag vatt hemma och gjort typ ingenting. Har läst lite, gjort krabbelurer, kollat tv och lite så. Vid 15.00 tiden åkte jag och mamma upp till hallen och kollade på damlagets andra halvlek. Dem vann! Sen åkte vi och handlade lite och nu sitter jag här och ska nog läsa lite till.

 

Ha det bra!


YE

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards