Älskaardiig

Alla inlägg under november 2010

Av Elin - 23 november 2010 13:34

Sjuk idag igen. Men är bättre som tur är, det börjar gå framåt. Kanske blir skola imorgon, på torsdag måste jag va frisk för då är det klasshanboll  och det MÅSTE jag va med på!

Nu sitter jag i soffan med datan i knäet ocoh tv:n är påe. Mamma har nästan precis kör till jobbet igen så jag har väldigt tråkig. Snart kanske jag får göra läxan som Erik och Oscar kom med igår, Snällt av dem ;D <3 När den är klar kanske jag tar och kollar på en bra film eller så blir det tv:n eller datan lite till. Har bara ett litet problem, eller kanske två. Svenska läxan som va en av sakerna Erik och Oscar hade med sig där fattar jag typ ingenting och sen glömde dem ta med min skrivbok så jag får skriva på ett lösblad nu och sen får jag skriva in det i min skrivbok, om jag inte slipper det för Anders. Nu väntar Geografin och Historian så hejdå. Men snälla underhåll mej!


Bjuder på en bild:

         

Asså jag har massor av bilder men aldrig någon som jag gillar...

Av Elin - 22 november 2010 17:36

Tjenixen, va gör alla?, sälv har man feber.

Idag har jag alltså inte gjort specielt mkt, tv:n datan & några papper+några pennor har varit dagens underhållning. Nu ska jag nog göra lite läxa som Erik & Oscar va här med. Ni kan väll slänga in en kommentar, bara för att jag har tråkigt.

 

Erik <3

 

bjuder på en bild:

  

 

 

Av Elin - 21 november 2010 21:47

Det får bli ett litet snabbinlägg nu.

Idag blev det först upp till hallen och kolla på f-96 när dem spelade USM. Sen blev det Lund med favorit tjejerna. Vinst med 18-15. Träffade Wilma innan matchen, saknar diig sjukt mycket gumman! <33

Av Elin - 18 november 2010 21:33

Idag va det skola precis som vanligt... Efter skolan så hade jag följe med måånngggaaa hem men Emma och Anton stannade utanför mitt hus och vi stog och pratade i ca 45 min. Vi pratade om exakt allt möjligt men efter dem där ca 45 minuterna kom Anton på att han va tvungen att gå ut med hunden och då fick dem fart på cyklarna. Jag gick in och satt mig vid datan och tv:n och bara slappa lite. Pappa kom efter ett tag och då gick vi ut i tryckeriet lite. Sen gick jag in och lagade mat, de blev goott! XD Efter det va det handbollsträning, väldigt flummigt idag och ingen ordning alls, så kan det INTE va på söndag. I slutet när vi skulle spela kom Erik, Isak & Oscar med och då stog Isak & Oscar i samma mål och Erik spelade anfall med båda lagen. Jag kom hem för ca 30 min sen och nu har jag tränat eng glosor och sen nu sitter jag här och slöar.


Ha det bra!


/Elin (L)


skärp er, snälla!

Av Elin - 17 november 2010 23:02

Jaa, det får bli ett snabb inlägg idag.

Skola idag precis som vanligt, efter skolan cyklade jag hem och gjorde läxan. Efter det körde jag och mamma till mormor som fyller 60 idag. Sen va det handbollsträning, va faktiskt rätt roligt men vi va bara 5 st för det va blandannat fotbolls avslutning. Vi fick blandannat prova en av dem nya bollarna och den va skit bra. Efter träningen va det damlagsmatch men i halvlek tvingade mamma och pappa mig att åka till mormor. När vi kom dit va där helt dött. Ingen va där eller joo mormor och morfar då. Jag ville stanna i hallen och därför blev jag lite sur på mamma, ibland får man visa sin barnsliga sida ;) Det va min dag och nu ska jag nog snart sova. Hej svejs!

 

Y E

Av Elin - 16 november 2010 20:06

Skola idag precis som vanligt. Efter skolan cyklade jag hem, då blev det datan. Vid halv 5 typ bestämde jag att jag skulle baka något till mormor som fyller år imorgon och till farmor som äntligen har kommit hem från sjukhuset i Lund. Det blev nötklickar. Efter det år jag, mamma och pappa lite pyttipanna. Nu sitter jag här framför datan, mätt och trätt...



eliinpersson. <3 eriiksisberg. JAG ÄLSKAR DIG! <3  

Av Elin - 15 november 2010 16:52

Idag va det skola precis som vanligt. Trafikvärket va och informerade lite. Sista lektionen va det elevensval och jag och jacke gjorde absolut mest!... eller inte, vi gjorde typ ingenting. Efter skolan va jag med bästa Erica. När vi kom hem hit så va mina kusiner här. Jag och Erica gjorde fruktsallad, lekte lite med Anton och satt vid datan. Nu har Erica cyklat hem och om ca 25 min ska jag på dansen. Efter dansen är det igentligen handbollsträning men jag ska inte va med för jag måste vila mina jv hälsenor. imorgon är det skola igen och på onsdag ska jag vara med Erik! Då blir man säkert kallad fyrkant...


Jo förresten jag ska bli fadder! Det va lite därför mina kusiner va här, dem skulle fråga om jag ville bli fadder till min lilla nya kusin som är 2 månader och 5 dagar.


Erik <3

Av Elin - 13 november 2010 18:13

Det har inte blivit några inlägg på denna bloggen sen i tisdags, så nnu är det dax igen.

Igår va det först skola som en helt vanlig fredag, sen va jag med Wilma. Vi va och hämtade saker hemma hos hon, sen körde vi hit och gjorde vid oss. Vid typ halv 5 åkte vi till Erik, där va Oscar också. Vid lite över fem kom Vinne och Johan också, då blev ja och Wilma helt plötsligt skit blyga. Vi känner inte människorna, och Vinne tyckte att vi va skit lika så han frågade vem som var vem. Vid 6 tiden kom Isak också.Kvällen va den roligaste på väldigt väldigt länge och jag och Wilma var inte allls blyga efter en stund. Så nu har jag lärt känna 2 nya personer, och Vinne började kalla mig fyrkant...

Din sömniga Kines med mascara ;)


Wilma sov här inatt. Vi skulle samlas med handbollen klockan 07.15 imorse för vi skulle spela i Halmstad 10.00 Gick bra, vann med 11-9 men Wilma blev skadad och jag har ont i mina jävla hälsenor. :( Sen efter det åkte vi och åt lite sen körde vi hem. När vi kom hem blev det tiger balsam på hälsenorna, sen somnade jag.

Nu ikväll skulle jag igentligen vatt med Wilma och Emmie men dem orkade inte så vi skulle nog ta det imorgon istället. Vad jag ska göra istället vet jag inte.

Imorgon blir det handblolls match hemma mot H78 Sölvesborg. Klockan 12.00 i Furutorpshallen, kom och kolla vettja. ;)


Ha det bra!¨

♥E

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards