Älskaardiig

Alla inlägg under februari 2012

Av Elin - 13 februari 2012 17:37
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Elin - 13 februari 2012 17:30

Tjenamittbena!


Det va ett tagsen men som sagt, jag skriver när jag känner för det.


Hela min värld snurrar bokstavligen och det är riktigt hemskt. Dessutom har jag mega ont i mitt huvud... Handboll är hårt och slag rakt i på huvudet gör ont och leder till huvudvärk, yrsel och illa mående... Kommer dock inte ihåg riktigt vad som hände fast att det hände igår...


Idag började skolan som vanligt igen, jag gick dit och kämpade mig igenom dagen trots att mitt huvud inte ville det... Jaja, bara 4 dagar denna veckan. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och torsdags kväll och därför är vi lediga på fredag. Då blir det stan ,en Felicia och Jonna och köpa paketer och träffa Oscar.


I helgen blir det Cabby Cup, awesome. O sen nästa onsdag ska vi fira Flisan som fyller 14 år.


Jaja, nu ska jag sluta babbla om massa ovensentliga saker. ;)


Det kommer ett till inlägg snart men det är lösenords skyddat och det är faktiskt mitt första inlägg med lösenord.


 

Av Elin - 7 februari 2012 15:45

   


5 år sen idag, det är helt sjukt så mycket jag saknar dig. Du är den allra finaste änglen i himmlen, den som finns där och ser ner på mig och hjälper mig i alla stunder. Du var en av de finaste människorna som jag någonsin har träffat. Älskade morfar, du är saknad. Hoppas du har det bra i himmlen men alla andra änglar, men du är helt klart finast av de alla.


5 år, har det gått så sjukt fort? Jag kommer ihåg det som igår när mamma kom in och väckte mig med tårfyllda ögon och sa  "älskling, morfar har nu tyvärr dött", då kom tårarana, de bara rann och rann hela dagen, jag va stark nog att gå till skolan, men ändå rann tårarna. Mitt på en lektion kunde de komma, i över en vecka va det så, jag kunde inte fatta det, min underbara "gammel" morfar, borta? Nej det fanns inte i min värld, men jo så var det... Jag kunde gå till din grav, ibland flera gånger i veckan, för jag saknade dig så enormt mycket. Det är inte ofta jag går dit nu men det händer fortfarande ibland.


Jag satt hemma för någon månad sen och lyssnade på en låt, kommer inte riktigt ihåg vilken, men jag började tänka på dig. Jag fick en sån galen idé och tänkte att jag skulle gå in på Google och söka på "Olle Elofsson Vinslöv", så det gjorde jag och där va faktiskt lite saker om dig. Bland annat en artikel på kristianstadbladets hemsida.( http://www.kristianstadsbladet.se/familj/article1042110/Doumldsfall.html ) Den har jag läst igenom tusentals gånger nu.


Älskade morfar, Olle Valdemar Elofsson, JAG SAKNAR DIG!  ♥

Av Elin - 5 februari 2012 16:10

Tjenamittbena!


Jag e en riktigt död, gnällig och trött tjej just nu. Har ont exakt överallt...


Jaja, hemkommen från Ystad och SM steg 4 ni iallafall. Det blev tre förluster men fy fan vad bra vi spelade, iallafall i två av matcherna. Vilken kämpar insats vi gjorde brudar. I mina ögon är vi vinnare, vi har verkligen överträffat oss själva. Mycket bättre än såhär kunde det faktiskt inte bli, att spela hela matcher är faktiskt ganska jobbigt mot så tufft motstånd men alla kämpade riktigt bra och gav inte upp. Jag har lärt mig mycket av detta och att få möjligheten att spela SM ett år tidigare har varit helt obeskrivligt roligt. Lite smällar här och där och sånt får jag tåla, kämpa när man får möjliheten och gnäll sen.


Se n jag kom hem har jag inte gjort någonting alls typ. Sitter just nu i min älskade säng men datorn framför mig och täcket runt mig och förmodligen kommer jag att spendera resten av min dag på något liknande sätt.


Imorgon är det skola, skulle nog behöva rullstol till mig men visst... Dans på kvällen men det blir nog ingen handbollsträning för min del...


Nu ska jag sluta babbla om massa ovesentligt mög.


 

Av Elin - 3 februari 2012 17:22

Tjenamittbena!


Här hemma taggar vi SM steg 4 i ystad. Det finns även en person i detta hus som längtar nått enormt till söndag.


Veckan har gått ganska fort o det skadar inte.


Snart ska man upp till hallen o ta kort till tidningen med laget... Ska dit imorgon igen halv 9 o göra samma sak innan vi åker...


Det finns egentligen inte så mycket att skriva men jag ska försöka göra nått inlägg i helgen eller iallafall när vi kommer hem men jag lovar inget.


 

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards