Älskaardiig

Alla inlägg under maj 2013

Av Elin - 12 maj 2013 12:46

Tjenamittbena!


Jag skulle behöva tattoera in ''glöm inte skriva på bloggen'' på min hand eller något... Fy sören vad dålig jag är på att blogga...


I onsdags gick vi iallafall 10.82 kilometer. Från skolan och vinslövs sjön, det kallar jag omväg. & tråkigt va det, och ont i knäna hade jag.. På kvällen va jag i hallen med Erik & Oscar.


I torsdags åkte jag, Cornelia, mormor och morfar och kollade på SM finalerna i Göteborg. Båda matcherna va fruktansvärt jämna. & vilket tryck det va på herrfinalen, helt sinnessjukt, dock va det fel lag som vann...

Jag lyckades även tappa bort min mobil (som en snäll familj hittade) och ta isönder mina glasögon...


I fredags började jag virka lite på en mini gris som jag gör på slöjden, men den va inte rolig så jag började virka ett iPad fodral istället... Sen i fredags kväll va jag i hallen och tog kort med Erik.


Igår fortsatte jag med mitt iPad fodral. Virkade typ hela dagen, jag måste verkligen ta och skaffa mig ett liv eller något, känner mig som värsta gamla tanten...

På kvällen va vi i Åhus med farfar. Åt på bistro, kollade på farfars plats och va och hälsade på Josse & Matti och Christel & Jocke.


Idag har jag inte gjort mycket. Men jag är iallafall klar med mitt iPad fodral, så nu tror jag att jag ska kolla på ett avsnitt av pretty little liars och bara chilla totalt... Sen ska jag skriva klart ett SO arbete.


Gud vilket drygt inlägg, åhh...


             

Av Elin - 7 maj 2013 16:35

Tjenamittbena!


Skolan idag va ganska chill, först typ en kvarts promenad med slöjdläraren, sen rast i typ 45 minuter. Sen tog vi bussen till Hässleholm och va på studiebesök på ungdomsmottagningen i en timme. Sen fick vi typ 40 minuter fritt i stan så vi åt på subway och köpte godis på hemmakväll. Sen hade vi slöjd, svenska (bara bokredovisning) och matte (spel halva lektionen). Så idag klagar jag verkligen inte.


Nu ligger jag ute på studsmattan och har gjort i typ en timme. Ska gå in och kolla på pll, sen duscha och sen drar jag till hallen och kollar på killarnas skånelagsträning med Wilma.


Jag bara älskar vädret, åhhh.


& jag gillar att ta egopics också...


     

Av Elin - 5 maj 2013 17:36

Tjenamittbena!


Vaknade vid typ halv 11 idag och låg kvar i sängen en stund innan jag gick upp och hoppade in i duschen.

Sen tog jag med kameran ut och ''lekte'' lite. Haha, bilderna blev jättedåliga så jag gick in igen.


Gjorde bananmilkshake och satt mig och kollade på pretty little liars och efter det kollade jag på två filmer. Pitch Perfect och A cinderella story; one upon a song, skitbra filmer.


För en stund sen så gick jag ut med kameran igen, det blev dock inte mycket bättre bilder nu, menmen...


Om lite mindre än en timme så kommer världens bästa farfar och äter med oss, sen ska jag bara chilla. Skola imorgon igen, ungdomsmottagningen på tisdag, klassdag på onsdag och lediga på torsdag & fredag, helt okej med mig.


Ha det bra!


                 

Av Elin - 5 maj 2013 00:41

Fixade en ny header med de nya bilderna. Och ja, jag är medveten om att den är väldigt lik den förra...

Jag är inte nöjd med denna heller, och jag är verkligen inte nöjd med bloggens utseende, men jag vet inte riktigt hur jag ska ha det annars heller. Menmen, vi får se om jag har det såhär eller ändrar igen, det får iallafall va såhär sålänge för att få lite vårkänsla.


Tack och godnatt, eller något ;)

Av Elin - 4 maj 2013 22:30

Tjenamittbena!


Gud vad dålig jag är på att skriva här, fy skäms Elin...


I tisdags va det orientering på hässleholmsgården, kom femma på tiden 47.02, helt okej eftersom att vi knappt sprang. Att hitta på karta har jag inga problem med, men jag orkar inte springa mellan ställena lat som jag är...


I onsdags va vi lediga men jag gjorde inte så mycket och i torsdags va det skola igen. Torsdagar är så långa...


Igår va det äntligen fredag. Sa hej till mitt första omprov någonsin, hade i stort sätt inte pluggat någonting på Hemkunskapen så då gör jag hellre omprov om någon vecka...


På eftermiddagen va jag ute och tog kort, de blev väl sådär menmen. På kvällen mös jag med mamma (somnade i varsin soffa), spelade candy crush och hoppade studsematta med hampus vid 11 tror jag i shorts... Ändå helt okej kväll.


Idag va jag på rally, ÄNTLIGEN. Det va så längesedan. Dock va det asfalt och grus är roligare, men vafan, det va rally. Ljudet, doften, människorna, det är inte bara en sport, det är en livsstil. Visst tänker man lite på farmor när man är där, men jag njuter. Hade tänkt ta med mig kameran, men då varken Jesper eller Mange kunde vara med så orkade jag inte. Stoffe kom trea, Anna vann sin klass och för Anders har jag inte en aning hur det gick...


Här kommer bilder från i fredags och bilder på mitt rum som äntligen är klart, ska bara skaffa en ny matta...


                 


är medveten om att ljuset på bildern från igår är lite konstigt och att bilderna på rummet är ganska dåliga, menmen...

♥ njut av livet, du lever bara en gång ♥

                     

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards